Έλατε να παίξουμε!!! Καλά... καλά θα διαβάσουμε κιόλας.... αργότερα!!!
Let's play!!! Ok.... we will do our homework too.... later!!!

ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ

Το άλμπουμ σε σχήμα λουλούδι εύχομαι να σας αρέσει. Αυτό μου το έκαναν πρόπερσι δώρο στα γενέθλιά μου και τώρα σκέφτηκα να το γεμίσω με φωτογραφίες. Του έδωσα τον τίτλο "όλες οι αγκαλιές του κόσμου''...



Πήρα λοιπόν τα δυο ξύλινα λουλούδια και τη σελίδα σιδερότυπο που υπήρχε στο πακέτο και τη σιδέρωσα πάνω στο ξύλινα αυτά κομμάτια. Μετά τα ζωγράφισα κι άρχισα να προσθέτω τις φωτογραφίες στα εσωτερικά φύλλα που υπήρχαν ή που έκοψα και μόνη μου (αντιγράφοντας το σχέδιο πάνω σε χαρτόνι).



Μια αγκαλιά με τον μπαμπά.... και πολλά λουλουδάκια που είχε το πακέτο και τα χρησιμοποίησα!


Μια αγκαλιά όλοι μαζί....





Μια αγκαλιά με τον αδερφό μου....




Τέλος πήρα όλες τις σελίδες μαζί και τις έδεσα με μια βίδα που και αυτή υπήρχε στο πακέτο... βάζοντας και μια πεταλούδα!
Για το κρεμαστό του τοίχου πηρα ένα κομμάτι κορδέλα δίχτυ και κόλλησα με ταινία διπλής όψεως πεταλούδες και 2 φωτογραφίες! Μια δική μου και μια της φίλης μου! Στη συνέχεια το διακόσμησα με κορδελάκια σατέν 3mm σε φούξια, κίτρινο και κόκκινο χρώμα!
Στο βίντεο κρύβω επίτηδες το πρόσωπο της φωτογραφίας της φίλης μου... γιατί δεν την έχω ρωτήσει αν θα ήθελε να φαίνεται στο διαδύκτιο...


8 σχόλια:

Scrap-crafts είπε...

Κοίτα που ανέβασε βίντεο το πιτσιρίκι... κι εγώ ακόμα δεν έχω προσπαθήσει... Χθες εκεί με την συντέκνισα... τα βρήκανε... τα συμφωνήσανε... και τσουπ... να και το βίντεο!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

πολυ ομορφες δημιουργιες Αννα-Μαρια, ελπιζω να τα πηγες το ιδιο καλα και στο διαγωνισμα της δευτερας, και να σε βοηθησα και σε αυτο, οχι μονο στο βιντεο!..ειπαμε πρωτα να ικανοποιουμε της πρωταρχικες αναγκες, και μετα την τεχνη..

Joanna Lamprou είπε...

Μπράβο Άννα Μαρία!Πολύ όμορφα και τα δύο.

Scrap-crafts είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

drosostalitsa είπε...

Πολύ πρωτότυπες οι "αγκαλιές"! Μπράβο!

Καλό Σαββατοκύριακο!

EFI είπε...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αυτά τα χεράκια!!! Μπράβο σου Άννα Μαρία, να φτάσεις πολύ ψηλά και να χαίρεσαι με ότι δημιουργείς!

Cherry Nest είπε...

Τέλειο το κρεμαστό λουλουδάκι....πολύ εντυπωσιακό! Μου αρέσει πολύ!

μαγδαληνιώ δια χειρος είπε...

Καλημέρα Άννα-Μαρία!Καλώς σε βρήκα!!Πολύ όμορφες και χαρούμενες οι δημιουργίες σου!!!Φιλάκια.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin